“Un dia tot això serà teu” és una novel·la de ciència ficció publicada l’any 2021 per l’editorial Chronos (col.lecció “Voyager”), de l’autor britànic Adrian
Tchaikovsky dedicat a aquest gènere i al gènera fantàstic.
Com a novel·la d’aquest gènere el seu tema principal són els viatges en el temps i les seves conseqüències.
El protagonista de la història viu feliç i tranquil en la seva granja ubicada en la fi dels temps, per ell cada dia és un dia perfecte a la fi del món. Viu sol però acompanyat de la seva fidel mascota Miffly que és un dinosaure portat del passat i domesticat en el seu món particular. Es dedica a conrear la terra i viure dels plaers de la seva pròpia creació gastronòmica. Ha estat soldat de la Guerra de la Casualitat que va tenir lloc en els viatges en el temps. Ell n’és l’únic supervivent tip de lluitar per mantenir l’equilibri, decideix viure el seu present i elimina a tots els que per pròpia voluntat o per accident hi accedeixen.
Però aquesta pau i tranquil·litat acaba el dia que el visiten una parella del futur que li expliquen que ell és el fundador d’una societat ideal, polida i correcte que hi ha més enllà d ela fi del món. A partir d’aquí la seva vida canvia i la seva única fita serà fer els possibles per què la fi del món es mantingui en el seu present, encara que hagi de compartir-lo amb una dona.
Una història plena d’humor sobre la humanitat i la seva capacitat de destruir el món i voler-ho tornar a crear des de zero i molt millor.