“Tot és possible amb el meu drac” és un llibre destinat als més petits, ple d’aventures que uneixen la protagonista amb el seu fidel amic, un drac enginyós i amb molta energia. Les accions del dia a dia prenen vida en aquesta obra, captant l’atenció dels lectors i lectores amb il·lustracions brillants i un text concís però ben trobat.

A través de les pàgines d’aquest llibre, els lectors i lectores es troben immersos en un món d’imaginació i diversió, mentre la protagonista i el drac comparteixen experiències que van des de fer una pizza fins a anar a la piscina, passant per mirar una pel·lícula de por o anar de compres. La màgia d’aquesta obra rau en la capacitat de transformar les rutines quotidianes en aventures emocionants i plenes de sorpreses.

Les il·lustracions, plenes de color i detalls, complementen a la perfecció el text, capturant l’essència de les situacions amb humor trapella i un toc d’emotivitat. A mesura que els lectors avancen en les pàgines, descobreixen una successió d’imatges simpàtiques i expressives que els faran despertar somriure.

El llibre també és destacable per la presència de valors importants com l’empatia, l’humor i, sobretot, l’amistat. La relació entre la protagonista i el drac recorda als lectors que tenir un amic és com tenir un tresor, i aquesta idea queda plasmada a cada gir de pàgina.

“Tot és possible amb el meu drac” és una obra que captiva els petits i petites amb les seves aventures i les seves il·lustracions. És un llibre que empatitza amb la màgia de la quotidianitat i la importància de les amistats, mantenint els lectors somrients i captivats de principi a fi.