1r de Primària

Noemí Borrull – Igualada – Ens ha agradat molt com tota la família de ratolins es cuidaven, s’estimaven i s’ajudaven. També com li demostren confiança al Frederick, es refien d’ell quan sembla que no fa res però després els ajuda a passar l’hivern, i és molt bonic com es converteix en poeta.

Valentina Gonzales – Moià – M’ha agradat molt perquè donen moltes abraçades i a mi m’agraden molt. Les abraçades animen a tots.

Júlia Cacho – Caldes de Montbui – M’agrada quan el conill troba una caseta i toca la porta i quan l’obra, la tortuga la deixa passar. La tortuga és molt responsable i li deixa quedar-se fins que s’acabi l’hivern. Quan venen tots els altres animals (ós, el porc…) també els hi deixa passar. Com fa tan de fred, posa el foc i fa sopa calenteta. M’agrada perquè estan tots feliços. És molt bonic perquè comparteixen i no estan sols.

Elliot Vicente – Caldes de Montbui – M’agrada quan el conill troba una caseta i toca la porta i quan l’obra, la tortuga la deixa passar. La tortuga és molt responsable i li deixa quedar-se fins que s’acabi l’hivern. Quan venen tots els altres animals (ós, el porc…)també els hi deixa passar. Com fa tan de fred, posa el foc i fa sopa calenteta. M’agrada perquè estan tots feliços. És molt bonic perquè comparteixen i no estan sols.

2n de Primària

Carlota Mestres – Vilanova – M’ha recordat quan feia bunyols amb la meva mare, i també quan llegíem la caputxeta vermella i els tres porquets.

Pau Rafart – Moià – És una forma bonica d’explicar-nos que qui estimem mai se’n va del tot, encara que sigui en la nostra imaginació. M’ha agradat molt!

Gerard Martí – Igualada – M’ha agradat molt aquest llibre, ja que l’elefanta protagonista és diferent dels altres, i el que m’ha emocionat especialment és el tros en què els elefants estan lliures.

Eva Rosu – Tàrrega – M’ha agradat la valentia del SHREK per enfrentarse al perill. Com per exemple a la bruixa, un drac ferotge i temible i un caballer. La princesa i el SHREK podrien viure feliços.

3r de Primària

Mercè Pérez – Terrassa – A mi m’ agradat molt aquest llibre perque va ser molt divertit perque no es la realitat a la realitat la marlowe s’ hauria menjat els ratolins ningu s’ ho esperava.

Paula Ferreres – Terrassa – Aquest és un llibre molt divertit que jo recomanaria a tots els meus companys. Primer, perquè hi ha un gos i m’agraden molt. També m´agraden molt les aventures i aquest gos en tenia moltes. Té moments molt emocionants que em feien voler llegir més i més. El que més em va agradar però va ser quan vaig descobrir que la nena que semblava dolenta era bona i que l’havien obligat a ser dolenta o si no no podria veure mai més els seus pares.

Bet Limpo – Igualada – Es un llibre que transmet un missatge molt bonic. Hi havia un nen que es creia el millor, però en realitat tothom pot fer el mateix siguis com siguis.

Leo Gonzalez – Terrassa – M’ha agradat molt aquest llibre perquè la dona de la història és molt valenta, forta i sobretot molt generosa. La part que més m’agrada és quan la senyora diu que el millor regal per a ella és que Cal li llegeixi, perquè això vol dir que ha guanyat un altre lector.

Núria Valls – Moià – M’ha agradat molt el llibre de Quan en Findus era petit i va desaparèixer. El que més m’ha agradat és que en Findus i en Pattson tinguessin tan bona relació. També m’ha agradat que en Findus sigués tan important per en Pattson. M’ha sorprès que en findus i en Pattson puguessin parlar entre ells. Ah, i per cert, també l’he trobat molt interessant. El recomano perquè és molt bonic i ple d’aventures.

Èlia Campins – Terrassa – Las aventuras de la família Melops – M’ha agradat molt perquè a els Melops els hi agrada fer aventures com a mi, com per exemple escalar les roques de la platja, anar al parc d’aventures i moltes coses més. L’emoció que m’ha fet sentir és misteri perquè el llegia a l’escola i només em deixaven llegir-lo a l’hora del pati, i quan anava a llegir la part més interesant, deien “a recollir!” i jo no podia llegir més!

4t de Primària

Laia Valldeoriola – Moià – Aquest llibre m’ha agradat molt perquè m’agrada que s’enviïn cartes entre ells. Fer cartes és molt guai perquè pots parlar només enviant-te cartes.

Èlia Bernet – Balaguer – Aquest conte em va encantar. És sobre un nen que és un súperheroi, que es va trobar a un drac. El drac pobre no podia treure flames i el nen tenia una missió molt especial :”Salvar el món i al drac”. Junts ho van aconseguir. Això em va ensenyar que un amic és un tresor.

Júlia Velasco – Vilanova – Aquest llibre m’ha encantat. En Chris Riddle ha fet uns dibuixos i una història excel·lent. L’Ottolina i el senyor Munroe són molt bons investigadors i detectius. M’ha agradat molt els petits detalls i les il·lustracions, així com el rebuscat pla de la gata groga. No hi ha cap cas que l’Ottolina no pugui resoldre i això és un poder genial.

Alba Arcos – Caldes de Montbui – Mai has de deixar de somiar, així aconseguiràs tot el que vulguis.

Biel Turu – Terrassa – Aquest llibre m’ha agradat perquè las persones no malgasten el menjar i l’aprofiten fins al final.

5è de Primària

Martina Ferrer – Terrassa – M’ha agradat el llibre d’Anna Frank perquè està basat en fets reals, i de la manera en com està escrita fa que vulguis saber més sobre aquella història. També m’ha fet sentir una mica de pena perquè la història és trista.

Abril Balastegui – Terrassa – A mi m’ha agradat molt aquest llibre perquè és molt xulo. Constantment el senyor i la senyora Culdolla es fan bromes pesades entre ells. Aquest llibre jo crec que és molt divertit i extraordinari.

Irina Gonzalez – Igualada – M’ ha agradat perquè és un llibre que mostra que amb una sola cosa poden passar mil històries.

Arnau Garcia – Terrassa – M’ha agradat molt perquè és un llibre amb una historia molt bonica i molt interesant. No t’esperes les coses que passen. Té uns dibuixos increibles.

Irene Marquilles – Tàrrega – Jo crec que aquest llibre és molt creatiu i l’única cosa dolenta que té, és que en algun moment s’acaba.

Oriol Cuberta – Moià – És molt interessant i et demostra que les àvies no sempre son avorrides i poden ser molt guais.

6è de Primària

Lucia Campderich – Sant Antoni – Aquest llibre m’ha sorprès perquè és com la guerra que hi ha ara a Ucraïna i Rusia, molts nens s’han de quedar sols perquè els seus pares ja no estan en aquest món, i tenen que lluitar per sobreviure sols.

Mar Aragonès – Terrassa – Aquest llibre es molt commovedor, ja que t’ensenya com es la vida d’un refugiat i t’explica el seu dia a dia. Jo crec que es important llegir-se aqeust llibre perquè et mostra que a la vida, no tots son flors i violes, sinó que sempre hi han obstacles, i que quan tens una habilitat, l’has t’aprofitar.

Júlia Gonzalez – Terrassa – A mi m’ha agradat perquè ens fa reflexionar que tots tenim algun defecte, ens hem d’acceptar tal com som, riure’ns de nosaltres mateixos amb humor és clar.

Mariona Llorach – Igualada – El libro es muy chulo, ya que es de mucha intriga y lo tienes que acabar para saber qué pasara al final. La Cereza me recuerda mucho a mi madre porque siempre me dice que resolvía misterios con sus amigas y con este libro me he imaginado la historia de mi madre de cuando era pequeña.

Estel Camps – Igualada – Aquest llibre m’ha agradat molt, m’ha semblat molt interessant. Ja que parla d’un nen amb una malaltia i ho normalitza molt. Pel fet que en el nostre dia a dia no parlem de la mort (perquè d’una manera li tenim por) però a tots ens passarà i no hauríem de tenir vergonya de parlar-ne. Tenir una malaltia és una cosa normal i veure la seva vida, que ens explica com ho sent, m’ha fet reflexionar i m’ha ensenyat molt.

Alba Polo – Tàrrega – Aquest llibre m’ha agradat perquè em recorda dues coses: que has d’estar amb les persones que et facin sentir bé i que has de lluitar pels teus somnis. Es important acceptar-te i sentir-te bé tal com ets, tu pots ser el que vulguis.