La història gira entorn de la Marta, una noia que ha patit assetjament pel seu aspecte físic suposadament pel seu exnuvi. El grup de WhatsApp dels seus cinc amics reben un watt en el que veuen la Marta en una situació de perill juntament amb un missatge. El missatge és clar, hi ha un secret per cada lletra del nom Marta, relacionat amb els cinc amics. Cadascun dels amics rep una amenaça personal per explicar el seu secret, si arriben a la M sense que els secrets hagin sortit a la llum la Marta desapareix, si van a la policia o algú altre a buscar ajuda també desapareix.
Els cinc amics creuen que és una broma de mal gust de la Marta per simplement fer-se veure.
A més tots estan bastant tocats ja que l’estiu passat en un concert a la Mar Bella una altre amiga, la Júlia, la cosina de la Marta, va morir en un accident a la platja. El fet que després  d’un any es trobin en aquesta situació els fa sospitar que el segrest de la Marta i la mort de la Júlia estiguin connectats.
A partir d’aquí afloren tots els secrets dels amics a les xarxes posant-los en evidència davant de tots els alumnes de l’Institut. Però a mesura que avança la història hi ha molts més secrets amagats en l’entorn d’aquest grup d’amics, sobretot en els adults que els envolten. La història cada vegada es torna més perillosa quan l’Eli, una periodista que vol trobar un lloc en el món de la televisió en fa d’aquest cas una notícia molt mediàtica.
En resum, en Cornet ens lliga a una història que com més es va estirant, com a lector dubtes de tot i de tothom i que manté el suspens fins a un final inesperat.