14 de maig de 2021

Aquesta setmana hem llegit...

Després de passejar pel món la setmana passada, aquesta la dediquem al miracle de la vida i els misteris del cos humà: tres llibres per descobrir d'on venim i el cos que habitem editats de manera espectacularment cuidada i acurada.


Nou mesos. Helene Druvert. Maeva ediciones.

Si ja ens vàrem quedar bocabadats amb els encunyats de l'anterior llibre de l'autora, Anatomia, ara se'ns ha tornat a caure la baba amb aquesta aproximació a l'embaràs i tot el procés de la formació de la vida. Mes a mes fins a comptar nou, i amb tota mena d'explicacions i de detalls creats amb gran gust i de manera espectacular. Si voleu saber què hi passa a la panxa d'una dona quan està embarassada, aquest és el vostre llibre. 


Il·lumianatomia. Kate Davies. Cruïlla. 

Ja té uns anys, però sempre que anem a la llibreria o a la biblioteca i el veiem per allà, ens tornen les ganes de jugar una mica a veure què s'amaga darrere de cada pàgina. Els altres de la col·lecció (atles, natura, por i dinosaures) també ens han agradat, però res com aquest primer que segueix entussiasmant-nos. 


El cuerpo humano. Cristina Peraboni. VVkids. 

Descubrir el cos humà de manera amena i divertida amb solapes informatives i pàgines de gran tamany. Un repàs exhaustiu des de la concepció i la formació del cos humà, passant per tots els seus aparells i sistemes.