30 d’abril de 2021

Aquesta setmana hem llegit...

Tornem de Sant Jordi amb gana, MOLTA GANA! És per això que hem decidit començar el cap de setmana amb 3 llibres que us faran salivar. Comenceu amb el Mercats i gaudiu amb tot el que s'hi pot arribar a fer i trobar. Seguiu amb l'Inventari de les fruites i hortalisses per saber identificar-les. I podeu acabar amb aquest curiós relat històric d'aquells aliments que van canviar el món. Bon profit!Mercats. Josep Sucarrats. Flamboyant editorial. Amb pròleg de Ferràn Adrià, i escrit pel director de la revista Cuina, Mercats en deleita amb un passeig pels mercats del món i ens convida a veure, sentir i tastar tot el que s'hi respira. Qué importants són els llibres com aquests ara que tan parlem de dietes equilibrades i menjar de km0! 


Inventari de les fruites i les hortalisses. Virginie Aladjidi. Kalandraka editora. Un més de la col·lecció d'aquesta impecable sèrie de llibres amb il·lustració científica que valen la pena tots i cadascun d'ells per deleitar-se amb les delícies de la natura. 


Aventuras y desventuras de los alimentos que cambiaron el mundo. Teresa Beneitez & Flavia Zorrilla. A fin de cuentos editorial. Segona edició ja d'aquest llibre que fa un parell d'anys ens va agradar molt i que tornem a recomanar. Premiat en diferents certamens, la feina d'aquesta petita editorial vasca ens agrada molt.