9 d’octubre de 2020

Aquesta setmana hem llegit...


Mil tomates y una rana. Alex Nogués & Samuel Castaño. A buen paso. Llibre de coneixements.

52 setmanes al costat d'un tros de terra que acaba donant els seus fruits. 52 setmanes cuidant un hort amb calma i paciència, i observant la vida que es va generant des del seu interior. Un llibre per conèixer com creix un hort però amb una mirada poètica de la natura i del pas del temps que el fa una proposta d'una bellesa extraordinària.


El destí d'en Fausto. Oliver Jeffers. Andana. A partir de 8 anys.

El supervendes Oliver Jeffers torna amb aquesta faula moderna d'un home arrogant i prepotent que creu posseir-ho tot, però que acabarà sucumbint a la força de la natura. Àlbum il·lustrat, d'estil inconfundiblement Jeffers, que després de l'homenatge a la humanitat que va fer al seu anterior llibre Som aquí, torna ara per qüestionar les nostres febleses al més pur estil de les faules clàssiques.Una carrera èpica. Marie Dorléans. Astronave. A partir de 5 anys.

Una cursa de cavalls qualsevol? NO. Una divertidíssima cursa de cavalls que cal mirar ben d'aprop i amb prismàtics per veure els petits detalls que s'amaguen entre cavalls i genets. Si aneu massa ràpid us perdreu tota la gràcia, perquè cal mirar amb pausa i deteniment aquesta cursa malgrat sembli una contradicció.