25 de setembre de 2020

Aquesta setmana hem llegit...


Ubú. Jerome Ruiller. Joventut. Educació infantil.

Després del clàssic de 4 petites cantonades de no res, també ens agrada molt aquesta història sobre un rei golafre que ho devora tot. Una lliço de que no cal mirar cap a una altra banda davant la intolerància i la por. Ens recorda a aquell poema del pastor luterà Martin Niemöller sobre l'ascens del nacionalsocialisme. El podeu llegir aquí que segur que us sona.


 

Hansel i Gretel. Jacob & Wilhelm Grimm. Flamboyant. Educació infantil i Primària.

Acabada de sortir al mercat, aquesta edició del superclàssic ilustrada per Luciano Lozano presenta una proposta de lectura en 3 modalitats: el text original, un altre text més curtet amb lletra de pal, i un altre amb paraules rellevants en negreta sobre les imatges. Tres nivells de lectura que poden servir per diferents edats per gaudir d'aquest clàssic que tan ens agrada.El columpio de Madame Brochet. Beatriz Osés. Edebé. A partir de 10 anys

Quants cops no hem volgut tenir una segona oportunitat?, i saber a veure les coses des d'un altre punt vista? Madame Brochet ja tenia 90 anys. li agradava molt viure i el dia del seu aniversari sempre demanava el mateix desig. Abans d'anar a comprar el seu pastís de xocolata, va decidir gronxar-se al seu antic gronxador, però crec que no s'imaginava pas el que li va passar.