14 de març de 2020

Aquesta setmana hem llegit...

EL PEIX NÚMERO 14  Holm, Jennifer l.   El jardí secret de Viena. A partir d'11 anys.

El famós científic Melvin Sagarsky ha descobert la fórmula de l’eterna joventut i l’ha provat amb ell mateix amb uns resultats extraordinaris. La vida de l’Ellie Cruz fa un gir sorprenent quan la seva mare es presenta a casa amb un adolescent que resulta que és el seu avi. Melvin es converteix  en company d’escola i cangur de l’Ellie quan la seva mare no és a casa i ell la introduirà en els secrets de la ciència i la convertirà en la seva ajudant. EL BRUIXOT DE GRIMPEN  Rossell, Judith         Baula. A partir de 10 anys.

Stella Montgomery és una nena òrfena d’onze anys que viu sempre sota la mirada atenta de les seves tres inflexibles tietes que li donen una educació victoriana, passa els dies avorrida i desesperada en l’hotel balneari on viu. Tot canvia una nit quan descobreix un perillós secret i acabarà ficada en emocionants i fantàstiques aventures que li aniran revelant el misteri dels seus orígens “Els Misteris de Stella Montgomery”.

En tots els sentits. Philippe Nessman, Régis Lejonc & Célestin. Librobooks. Llibre de coneixements.

Poca tradició tenim normalment de recomanar llibres informatius en aquesta pàgina, però hem cregut que val molt la pena fer esment d'aquest llibre per la seva qualitat.

Un llibre més sobre els sentits? Potser sí, però val a dir que la informació que conté, els detalls i aspectes curiosos que remarca, la mirada a diferents disciplines i sobretot, un disseny gràfic i una maquetació excel·lents fan de la lectura d'aquest llibre una absoluta delícia per a totes les edats. Anècdotes, jocs i exercicis pràctics per a aquells que els hi pica la curiositat en tots els sentits.