29 de febrer de 2020

Aquesta setmana hem llegit...

Qui vol venir a la meva festa d'aniversari? Nora Brech. Nórdica Libros. A partir de 4 anys.
Convidar a algú a la teva festa d'aniversari si ets un ós polar i vius al pol nord és una miqueta complicat. Però si un té ganes de fer amics segur que en trobarà fins i tot sobre les pedres.


Pugeu al globus i acompanyeu-lo a fer una volta al món convidant a tots aquells que s'hi vulguin apuntar. Contempleu el paisatge del nostre planeta des de l'altura d'un globus i examineu en busca de possibles convidats.
El encargo. Claudia Rueda. Oceano Travesía. A partir de 8 anys.

L'emperador, un enamorat dels galls, busca al millor pintor de l'imperi perquè li pinti el gall perfecte. Però el talent de l'artista no sempre l'encerta a la primera. És més, com es pinta un gall ideal?

Com si d'una faula xinesa es tractés, aquest "encàrrec" de Claudia Rueda posa llum al seu talent per dibuixar i sorprendre'ns amb mil i una versions del què pot arribar a ser l'odissea de buscar pintar el gall perfecte. I a la vegada parlar-nos de la paciència, de la perseverança i l'actitud davant la feina.

La bardissa secreta. 4 contes de les estacions. Jill Barklem. Blackie Books. A partir de 3 anys. 

Una passejada bucòlica per les estacions de l'any aquest cop reeditada per blackiebooks que molts de nosaltres ja vam llegir de petits als anys 80's. Conviviu al llarg d'un any amb una família de ratolins de bosc i contempleu la natura i els seus canvis d'estacions.