18 de gener de 2020

Aquesta setmana hem llegit...

Los espeluznantes casos de Margo Maloo. Drew Weing. Maeva ed. A partir de 10 anys.

En Charles és nou a la ciutat i no coneix ningú. Una nit mentre dorm a la seva nova habitació se li apareix un monstre a l'armari. Aterrit, aconseguirà contactar amb la Margo Maloo, una medium de fantasmes i monstres que li ensenyarà a Charles que res no és el que sembla en aquesta nova ciutat, i que en els racons més insospitats habiten monstres que mai no pensaríem. Un còmic ple d'humor i fantasia que divertirà a lectors atrevits.


La bèstia del senyor Racine. Tomi Ungerer. Blackie Books. A partir de 8 anys.

El senyor Racine té una vida d'allò més tranquil·la fins que un dia, un estrany animal totalment desconegut apareix al seu jardí del que ja havien desaparegut, misteriosament, les peres uns dies abans. La bèstia i el senyor Racine es fan amics i berenen i escolten música junts fins que el món científic s'interessa per aquest estrany animal. Simpàtic, divertit i amb un final sorprenent.
La paradoxa de Fermí.  Miguel Ángel Giner & Susanna Martín. Andana Editorial. A partir de 12 anys.

Enmig dels Andes s'estavella un avió. La recerca no troba cap supervivent...ni cap rastre de la tripulaciò i els passatgers. La policia argentina es posa en contacte amb la detectiu Anna Dédalus doncs en el llistat de passatgers i constaven els seus pares.
On són els passatgers? Aquells éssers que alguns han vist són extraterrestres causants de l'accident?

La narració, completada per les parts de còmic dibuixat per la Susanna Martin és atractiva. Pot ser llegida com una història completa per més que en segueix una d'anterior i en vindrà una altra a continuació.