23 de novembre de 2019

Aquesta setmana hem llegit...Cuéntame Sésamo. Aina C Erice & Jacobo Muñiz. Editorial A fin de cuentos. A partir de 10 anys.

Un llibre per a gent curiosa. Aina S Erice, ens fa viatjar a través de 9 contes populars acompanyat de les boniques il·lustracions de Jacobo Muñiz. Començarem a viatjar llegint contes populars, després una nova història relacionada amb el conte: com la madrastra de la Blancaneu aconsegueix la poma, perquè l'àvia de la caputxeta li vol fer una caputxeta ben vermella, com la néta de la filadora de la Bella dorment recupera la seva felicitat.
En acabar cada conte hi ha o una recepta, experiment o treball manual per poder gaudir de tot allò que s'ha après. Al final del llibre hi ha una breu biografia dels diferents autors dels contes. Llàstima que les etiquetes d'algunes de les il·lustracions tenen la lletra molt petita, però ho he solucionat fent una fotografia amb el mòvil i ampliant-la:))Blake, Rosemary. EL DRAGÓN ALBERT. A partir de 9 anys. Maeva YoungL’Albert era un drac molt diferent dels altres dracs, era vegetarià,i vivia tranquil·lament en una cova fins que un dia passejant va conèixer a en Tony, en Tony era un nen molt simpàtic i un xic trapella, es van fer molt amics i junts van viure moltes aventures. Un clàssic recuperat per lectors a partir de vuit anys.


Guibert, Emmanuel. ARIOL. Una preciosa vaquilla.  Harperkids. A partir de 10 anys.

“Ariol. Una preciosa vaquilla” és un dels quatre volums d’aquesta sèrie de còmics d’Ariol. És un llibre divertit ple d’humor i fàcil de llegir. Explica anècdotes de la vida quotidiana de l’Ariol amb els seus amics i també amb la família.