28 de setembre de 2019

Aquesta setmana hem llegit...

Anatòmicum. Kate Weidemann & Jennifer Z Paxton. Símbol editors. A partir de 9 anys.

Un més i ja faran 6,  Històrium, Animàlium, Botànicum, Planetàrium, Dinosàrium, i ara aquest Anatòmicum que farà les delícies d'aquelles ments curioses interessades en el cos humà i la seva anatomia. En la línia dels anteriors, llibre de gran format amb dibuixos i il·lustracions científiques  que busquen explicar la realitat del cos humà de manera atractiva però rigorosa. Aquest i els altres segur que seran de gran utilitat per als molts projectes sobre el cos humà que es fan a l'aula.
El llibre més bonic de tots els colors. Tom Schamp. Combel. A partir de 6 anys. Fullejant aquest llibre només podem sentir que enveja de l'autor i de com s'ho haurà passat fent-lo. I és que Tom Schamp ja en porta uns quants d'aquests llibres amb aquest estil tan peculiar. Tota la gama cromàtica a doble pàgina plena de petits dibuixos de cosetes de cada color. Un llibre per no parar de tafanejar i descobrir el món que ens envolta, escrupolosament separat per colors. Segur que serà dels més sol·licitats a la biblioteca d'aula d'infantil.


Bona nit, gorila! Peggy Rathmann. Ekaré. A partir de 3 anys.

Arriba ara en català aquest clàssic que segur que molts ja coneixeu, però que no ens volem deixar de tornar a recomanar. Li tenim molt apreci i per això està a les maletes viatgeres perquè creiem que és un llibre que cal que estigui a educació infantil. Un goril·la va obrint les gàbies de tots els animals del zoo perquè vagin a dormir tots junts a casa del vigilant.