21 de setembre de 2019

Aquesta setmana hem llegit...

Una guineu. Un llibre (de por) per comptar. Kate Read. Libros del zorro rojo. A partir de 3 anys.

De l'1 al 10 comptem i contem una història original, senzilla i amb una mica d'intriga i de por amb guineus, gallines i tot allò que us podeu esperar. Boniques il·lustracions omplen aquesta ópera prima d'aquesta autora ideal per primers lectors.Paisatges de Catalunya. Rafael López-Monné & Marta Casals i Marquilles. Símbol editors. A partir de 10 anys.

Després de paisatges d'arreu del món, tocava el torn als paisatges que tenim més a prop, els catalans. Una esplèndida recopilació dels llocs més interessants i representatius del nostre país, amb una informació acurada, assequible i interessant que ajudaran al lector a descobrir indrets on potser li vindran ganes de fer-hi una passejada.


Que bo! Alexandra Maxeiner. Anke Khul. Takatuka. A partir de 8 anys.

Si us va divertir En família, ara podeu gaudir de Que bo! un passeig per les cuines més curioses i estrafolàries de les diferents cultures mundials, dels gustos, dels llocs on menjar i fins i tot de l'el·laboració dels diferents aliments, sense perdre l'humor que ha donat tant èxit a aquesta parella d'autores.