16 de març de 2019

Aquesta setmana hem llegit...

Björn i l'ample món. Delphine Perret. Joventut. A partir de 6 anys.                                                                                                                                    Arriba una segona entrega de les històries de Björn que tant ens van agradar a la primera. Un os que viu amb calma i gaudeix de les petites coses que li passen a la vida, i que li agrada compartir amb tots els seus amics. Una lectura que es gaudeix a poc a poc i s'atura en el més quotidià per treure'n la felicitat.
Edison. Dos ratolins a la recerca d'un tresor. Joventut. A partir de 9 anys.

Tot el que fa Torben Kuhlmann és una autèntica delícia. Sens dubte un dels narradors i il·lustradors de més qualitat del panorama actual. Després de Lindbergh i Armstrong, l'autor prova ara amb els viatges al fons del mar. Una apassionant història editada de manera impecable.

El tesoro del cisne negro. Paco Roca & Guillermo Corral. Astiberri. A partir de 16 anys.

Trepidant història al més pur estil Tintin, narrada amb ritme per Guillermo Corral i executada impecablement per Paco Roca (Arrugas, La casa...). Una trama d'espionatge i política internacional sobre recuperar tresors antics de vaixells naufragats al fons del mar. Dret internacional, espionatge diplomàtic i pirateria del segle XXI es reuneixen en aquest còmic que us voldreu llegir fins al final per saber què acaba passant amb l'or perdut de l'imperi espanyol.