2 de febrer de 2019

Aquesta setmana hem llegit...

A dormir gatets. Bàrbara Castro Urío. Zahorí books. De 0 a 4 anys.

Sovint algunes famílies ens pregunten contes i llibres per explicar abans d'anar a dormir amb els seus fills i filles. Aquest és precisament per aquells pares i mares que tot just comencen. Pels més petits arriba aquesta preciosa història de gatets de colors, que cadascun d'ells té la seva pròpia habitació en una casa. Us permetrà interactuar i jugar per anar (o no) a dormir. Els esquelets divertits. Janet & Allen Ahlberg. Kalandraka. A partir de 7 anys.


Potser ja se'ns ha passat Halloween, la Castanyada, el dia dels morts o Tots Sants, però sempre fa gràcia riure's una estona i acompanyar a tres esquelets a fer un vol a espantar la gent. Un clàssic de l'any 1992 que ara recupera amb molt d'encert Kalandraka, aixó que prepareu-vos per aterroritzar a la gent...

Harry Potter i la pedra filosofal. J.K. Rowling. Empúries. A partir de 10 anys

Va marcar una època, una saga i una nova manera d'enganxar-se a la lectura per nens i nenes de totes les edats a finals del segle passat. Ara celebrem el seu 20è aniversari que ha coronat la seva autora com l'escriptora més rica de tots els temps. Qui li hagués dit fa 20 anys a J.K. Rowling que es convertiria en multimilionària? Per anar ampliant-li el compte corrent, podem recuperar la reedició que n'ha fet Empúries i donar l'oportunitat a les noves generacions de gaudir d'un clàssic que nosaltres ja vam fer boca fa temps.