26 de gener de 2019

Aquesta setmana hem llegit...

Au, si jo t'estimo!. John Jory & benji Davies. Andana editorial. A partir de 6 anys. 

L'ós i l'ànec són molt bons amics i s'estimen, però la seva manera d'entendre l'amistat és sovint una mica diferent. Dir t'estimo no sempre és fàcil, i més quan per cadascú, estimar i apreciar als amics s'interpreta de maneres molt diferents. Però en el fons, què seríem sense amics?

Feliç feroç. El Hematocrítico. Barcanova. Edició especial. A partir de 7 anys. 

La Lloba Feroç està molt preocupada perquè el seu fill no és com tots els Feroç. És bona persona i ajuda els altres i això en la seva família, és horrible! Per sort la Lloba envia al seu fill a passar uns dies d’estiu amb el seu tiet, el Llop Feroç, que li ensenyarà l’ofici familiar.

El llibre supervendes de l’Hematocrítico fa una reflexió sobre allò que som o volem ser i el que els altres esperen de nosaltres. Ser diferent del que s’espera potser no és tan dolent com sembla. Aquesta edició especial conté receptes per fer amb els infants.

Baixa dels núvols! Germán Machado & Mar Azabal. Ekaré. A partir de 8 anys.

És una llàstima que com més grans ens fem, més perdem la nostra imaginació. No estaria malament que els que ja fa temps que voltem pel món, tornéssim als relats de la infancia i ens atrevissim a endinsar-nos en la històries meravelloses que ens han fet somniar de petits. Un primer pas per reivindicar la imaginació és aquest tendre àlbum d'Ekaré que agradara als petits i potser despertarà records entre els més grans.