27 d’octubre de 2018

Aquesta setmana hem llegit...


Apple y Rain. Sarah Crossman. Roca Editorial. A partir de 14 anys.


Apple és una nena de tretze anys que viu amb la seva àvia, una dona molt estricta que es preocupa molt per la seva neta. La seva mare la va abandonar quan era petita per ser actriu i ara torna per fer-se càrrec d'ella, però no tot és tan fàcil...
Una història dolça i amarga a la vegada sobre l'amor, la responsabilitat i la superació per ser llegida amb 14, 50 o 80 anys.

Com ser un lleó Ed Vere. Editorial Joventut. A partir de 7 anys.

Qui diu que tots els lleons han de ser ferotges?  En Lleonard és un lleó i li encanta sentir l’escalfor del sol sobre l’esquena, jugar amb les paraules, compondre poemes, conversar i ser agradable amb la resta d’animals. Ningú pot dir que només hi ha una forma correcta de ser, i cadascú ha de trobar la manera de ser ell mateix i cadascú a la seva manera. Un àlbum molt necessari per aprendre a respectar la diferència. 

Los tres manzanos. Gerhard Oberlander. Editorial Niño. Poesia.

Il·lustració i poesia s'uneixen en aquesta preciosa història sobre el creixement i el pas del temps que tenim la sort de gaudir en reedició. Escrita l'any 1958, sorprèn per la seva sobrietat, el seu estil tant actual i la tendresa amb que les històries de tota la vida ens segueixen colpejant.