20 d’octubre de 2018

Aquesta setmana hem llegit...


L'illa de l'Abel. Steig, William. Blackie Books. A partir de 9 anys. 

L’Abel és un ratolí molt feliç que viu amb la seva estimada Amanda, ho té tot i no necessita res més, però en un dia de picnic els sorprèn una  tempesta i un vent huracanat se’n porta el mocador de l’Amanda i ell volent recuperar-lo es arrossegat pel temporal fins a una illa deserta. Allà haurà d’aprendre a sobreviure  a defensar-se de tots els perills que l’envolten i haurà de pensar com ho pot fer per sortir d’allà. Tot i així descobrirà coses meravelloses de la vida i de les coses que li dona l’illa.

248 funerals i un gos extraordinari. Deborah Willis. Viena Edicions. A partir de 12 anys.

Comfort Snowberger és la filla d'una família propietària de la funerària de la ciutat. Per això està més que acostumada a la mort  i no la sorprèn ni quan afecta a la tia besàvia amb qui té una estreta relació.
Però un dia la cosa canvia...
Amb tacte, un fi sentit de l'humor i un bon coneixement de la manera de ser les adolescents a punt de deixar la infància, l'autora parla dels entrebancs que cal afrontar davant els sentiments que canvien, l'acceptació dels entrebancs que espresenten, i la força que cal tenir per superar-los.Tot a punt. Xavier Deneux. Combel. A partir de 3 anys

Què s'amaga darrere de cada punt? N'hi ha fins a deu! Un llibre-joc de contar i descobrir què s'amaga darrere de cada punt.