5 de maig de 2018

Aquesta setmana hem llegit...


Los diarios de Cereza. Chamblain, Joris i Neyret, Aurélie. Alfaguara A partir de 10 anys.


Cereza vol ser escriptora i per poder explicar històries es dedica a observar les persones i imaginar les seves vides, els seus secrets... Amb les seves amigues Lina i Érika observen un personatge misteriós, que veuen passar carregat amb pots de pintura, des de la cabana que tenen dalt d’un arbre. Com és que està trist? Ho descobriran i l’ajudaran? Un còmic amb unes il·lustracions precioses.

El tren de les parades sense nom. Sala i Vila, Carles Ed: La Galera. A partir de 8 anys.

La Lia ha d’anar a passar les vacances a casa de la tia Flàvia a Quintaforca i no en té gens de ganes, fins i tot pensa deixar escapar el tren per no anar-hi, però finalment hi puja i aquest viatge li canviarà la vida. Tindrà la companyia d’una velleta molt amable i del revisor que l’aconsellaran en tot el que ha de fer, s’enfrontarà a un bruixot disposat a esborrar els noms dels pobles i de la memòria de la seva gent. Podrà la Lia vèncer el bruixot?

Pim, Pam, Pum, Poma. Teresa Duran i Arnal Ballester. MARS. A partir de 6 anys.Una poma que va a parar la panxa d’un follet, i aquest follet a la panxa d’una bruixa... i així fins a la panxa més grossa de totes. Un encadenat per tornar a una poma.