16 de desembre de 2017

Aquesta setmana hem llegit...

L'animal més gran del món. Pere Juan i Noemí Batllori. Yekibud yekinabud. A partir de 3 anys.

La formiga es pensa que és l’animal més gran del món però res més lluny de la realitat. Quan comenci a trobar-se animals cada cop més grans, no podrà evitar sentir-se més i més petita. Però dóna igual, perquè petits o grans, tots podem ser amics.


Fora de guió. Arturo Padilla Editorial Fanbooks. A partir de 3r d'ESO.


És una novel·la romàntica que parla de la necessitat d’acceptació, la soledat i la frontera entre l’amistat i l’amor. Narra en primera persona els pensaments i emocions de la Iraida, una noia madrilenya, comença a treballar en una botiga de roba de luxe de La Roca Village. Un dia es troba amb un anunci d’una web, Onlyfriends, que ofereix amics a canvi d’una quota mensual. La web promet que una sèrie de persones aniran sorgint en el teu dia a dia sense que se t’adonis. L’única condició és que mai no els preguntis si treballen per a la web.
T'apuntaries a una web que et presenta nous amics cada dia sense que te n'adonis?
La lectura enganxa perquè et fa connectar i entrar en les emocions de la Iradia.

Un sopar de por. Meritxell Martí i Xavier Salomó. Cruïlla. A partir de 8 anys.

Tots els personatges de fantasia que fan més por, un xef creatiu i imaginatiu, i sentar-los tots davant dels seus plats per sopar.  No trobareu res més horrible per posar-vos a la boca. Per morir-se de por.

El secret del bandoler. Llorenç Capdevila. Cruïlla. A partir de 1r d'ESO. 

Misteris i aventures es donen en aquesta recreació de la vida del fill del bandoler català més famós de tots els temps Joan de Serrallonga. Transporteu-vos al segle XVI i viviu en primera persona la vida d'un bandoler de l'època.