23 de setembre de 2017

Adults: setembre


L'estiu ha donat per molt, i d'entre tot el què hem llegit, us recomanem unes històries que ens han agradat. Cada mes us compartirem alguns llibres per adults que esperem que si us animeu a llegir-los, us agradin.

Liçó d'alemany. Siegfried Lenz. Club editor.

En un centre per a joves delinqüents situat en un illot de l'Elba, un intern ha d'escriure una redacció sota el títol "Les alegries del deure". Incapaç de lliura-lo, és catigat a estar tancat a la cel·la fins acabar el treball... I llavors passen els dies, les setmanes i els mesos. Ell ha vist el zel del seu pare, policia d'un petit llogarret, en complir el deure del seu càrrec, però també ha vist que el seu deure era impedir que el seu progenitor es sortís amb la seva...I veiem com el nazisme entra fins els racons més deshabitats i inhòspits del territori alemany provocant la divisió i fins i tot la bogeria.

La societat literària de pastís de pela de patata i de Guernsey. Marie Ann Shafer & Annie Barrows. Editorial Ara.

Corre l'any 1946 i una escriptora d'èxit rep una carta des de l'illa de Guernsey demanat-li informació sobre un escriptor. A cegues, contesta la carta i sense saber-ho entrarà a formar part d'un club de lectura ben peculiar. Un llibre preciós IDEAL PER MUNTAR UN CLUB DE LECTURA PER ADULTS A L'ESCOLA.