20 de maig de 2017

Aquesta setmana hem llegit...

"Cuando me veas" és la darrera novel·la de Laura Gallego (Planeta), aquest cop situada en el món real i el temps present. Se l'ha qualificat de "fantasia urbana", però apart dels "poders" de la protagonista bé podria ser un thriller juvenil on es barregen històries de bulliyng, bandes llatines, narcotràfic i problemes socials. Té una prosa molt planera i fàcil que fa que no puguis parar de llegir i un final molt inesperat. A partir de 14 anys.

La mestra és un monstre. Peter Brown. Andana.
Un monstre sí; la mestra és un monstre i cada matí quan els nens i nenes entren a l'escola fa aquella cara verda i furiosa. Però voleu dir que és en realitat un monstre? Una història per riure i també per pensar que moltes vegades ens falta coneixe'ns els uns als altres. A partir de 6 anys. 

Com encendre un drac apagat. Didier Levy. Zorro Rojo 
I si el vostre drac preferit es quedés sense treure foc pels queixals? Sabríeu com tornar a encendre'l. Mil i una maneres podreu provar però no carai, amb aquest drac no hi ha manera. 
A partir de 6 anys.

L’Àlex i el ratolí de corda. Leo Lionni. Kalandraka

Amb tota la ratolinada que acompanya sempre a Leo Lionni, ara torna una reedició d'aquesta amistat impossible entre un ratolí de carn i ossos i un altre de corda. Preciosa història sobre desitjos i aspiracions, i que en el fons el què ens fa reflexionar és que el més important és tenir amics de veritat.