6 de maig de 2017

Aquesta setmana hem llegit...


L'aniversari robat. Frederic Mayol. Edicions del Pirata

El dia 2 en Regor fa 10 anys i ningú el felicita. Està trist i no ho entén perquè no el feliciten fins que se n'adona que li han robat el seu aniversari. És llavors quan decideix fer el que sigui per descobrir la causa d'aquest trasbals, i per recuperar el temps perdut anirà fins a la torre del Big Ben que creu qui és el que ha provocat aquest robatori. Aquesta recerca el portarà a passar grans aventures: lleons de bronze que es transformaran, la torre de la sang on hi havien estat executats molts presoners, el Mestre del Temps, i una lluita final per aconseguir el seu objectiu. És un llibre que enganxa a la lectura perquè et manté l'atenció per saber si podran salvar-se després de passar tantes aventures. A partir de 10 anys.

L'enfonsa Pirates. Jonny Duddle. Edicions del pirata.
Àlbum il·lustrat sobre una colla de pirates que va a buscar un tresor tot i l'amenaça d'un monstre que el guarda. Té unes il·lustracions precioses i treballa la cobdicia. A partir de 3 anys.

L'actor Lucas Bilbo. Àngel Burgas. Edebé
Una història sobre la desaparició d'una noia  de la que només en Lucas en té alguna pista.
Interesant relat amb moments intensos alhora que toca temes molt delicats com: complir una promesa o col·laborar amb la policia, o els abusos sexuals a menors. A partir de 14 anys.