18 de març de 2017

Aquesta setmana hem llegit...


L’arca de Noèlia. Txabi  Arnal.  Pagès Editors 2017


L’oncle de la Noèlia li explica la història de Noè i li entusiasma. Quan sent per les notícies que l’home del temps diu que s’acosta una tempesta creu que és l’escollida per salvar la humanitat. Llavors va al zoo i deixar escapar a tots els animals quan és de nit. Com a conseqüència hi ha un daltabaix a la vida de la ciutat. Llibre divertit ple d’humor i fantasia. A partir de 8 anys. 


D'aquí no passa ningú! Isabel Minhós & Bernardo Carvhalo. Takatuka 2017.

El general s'ha rebelat i ha decidit que a la seva història cap personatge passarà a la pàgina dreta. Qué difícil s'ho posarà la multitud al guàrdia que no els ha de deixar passar! Un llibre sobre l'absurditat de les ordres i les lleis injustes. A partir de 9 anys.


A veure si m'atrapes. Adrià Gòdia  Pagès Editors 2017.

A veure si m’atrapes és una visió força poètica de les quatre estacions de l’any vistes pels animals del bosc. A cada estació els protagonistes són diferents famílies d’animals i el conte té unes il·lustracions precioses. A partir de 6 anys.

La llibreria dels llibres rebutjats. David Foenkinos. Grup 62.

En un poble petit de la costa francesa hi ha una biblioteca que recull llibres que mai s'han publicat. Allà una editora de París troba un manuscrit prou interessant com per publicar-lo i que sigui un èxit de vendes.
És una novel·la on hi ha dosis d'humor, misteri, amor i sobretot un homenatge al món al voltant dels llibres. Per adults.