5 de novembre de 2016

Aquesta setmana hem llegit...

Daniel Hernández. Edelvives XXVII  PREMIO  ALA  DELTA


El llibre ens transporta a un poble de la costa d’Anglaterra a l’any 1989. Un noi que anomenen Calcetines i la seva amiga Margaret intentaran descobrir l’enigma d’un missatge en clau trobat a la pota de l’esquelet d’un colom. La lectura et manté l’atenció fins al final que surt a la llum un secret que ha estat amagat durant 50 anys. El missatge d’Enola és: No et dediquis a esperar tota la vida. Recomanable  a partir de 10 anys.

Sofia Rhei Editorial Narval

Tracta d'una escriptora que en un ambient de semificció va trobant per casa nous personatges de fantasia que es barregen amb la normalitat del dia de l'escriptora. Es crea un univers divertit amb missatge en el seu interior: Hi ha defensa del medi ambient, amor, fins i tot gelosia, amistat, tendresa, curiositat, ensurt, fàstic, màgia; món infantil per cada racó del llibre. És amè de llegir.  Recomanable  a partir de 9 anys.

Maite Carranza. Edebé 2016
Torna l'autora de la brillant història de Paraules emmetzinades amb un llibre sobre l'adolescència i els dubtes sobre el futur que es tenen en aquesta edat, sobre com encarar la vida. La d'històries d'un inquietant i desconegut passat familiar que es poden descobrir durant un estiu al Pirineu. 

Kirsten Reinhardt. La Galera 2016.


Amb els pares desapareguts i la seva tieta que cuina gos salsitxa per dinar cada diumenge, en Fennymore estarà disposat amb la seva nova amiga a resoldre perquè van desaparèixer, i descobrir tots els misteris que envolten el poble i aquella figura tan fosca i alta que sembla la Mort en persona.
Un llibre d'humor i molt fantasiós. A partir de 10 anys.