5 de desembre de 2015

Aquesta setmana hem llegit...

Diferent. Andreas Steinhöfel. Cruïlla 2015
L'Anders, després de 9 mesos en coma i haver perdut la memòria, haurà d'investigar qui és i quins misteris van quedar per resoldre abans del seu accident. Un llibre que desperta i manté l'interès com si fos una novel·la policíaca.

Freddy, el político Walter R. Brooks. Turner 2015
Si voleu conèixer la realitat política actual amb un to d'humor, podeu prendre mà d'aquest llibre que no deixa de ser una paràbola que utilitza els animals d'una granja. Podeu pensar en Rebel·lió a la granja de George Orwell però només per la banda de possibles eleccions constituents. Com moltíssimes vegades la realitat supera la ficció.

Un monstre em ve a veure. Patrick Ness. Sembra 2015
Un Monstre em ve a veure  és una història emocionant i commovedora que parla de la necessitat de la fantasia per enfrontar-nos al món real. En Connor, un nen de 13 anys que per intentar suportar la greu malaltia de la seva mare, s'evadeix de la realitat viatjant fins a un món de fantasia ple de monstres, fades i altres criatures increïbles. De les millors històries que hem llegit en molt de temps!!!

La noia de la mitjanit. Gisela Pou. Edebé 2015
Sabeu que Hitler tenia un grup de noies que provava el seu menjar abans de menjar-se'l el Fürher per por a ser enverinat? La Sira, una noia adolescent, viatja a Berlín per investigar aquests fets, ja que la seva àvia va conèixer a una de les supervivents (Gertrud Grass) del grup de noies, i ara li vol enviar un missatge. L'encàrrec però, no li serà gens fàcil. L'aventura la farà créixer.

Podeu consultar altres llibres llegits a l'aparador de llibres recomanats que tenim a la pestanya del nostre bloc: Hem llegit