23 de gener de 2015

EN CARTELLERA: DOS DIES I UNA NIT

Estrenem secció amb la intenció de que cada divendres tingueu una recomanació cinematogràfica perquè, si us ve de gust, anar al cinema. "En cartellera" és una idea més del nostre grup de treball que pretén, no només difondre el gust per la lectura, sinó totes les arts en general. Ja que us proposem una poesia tots els dijous, hem pensat que ara, cada divendres, us proposarem també una pel·lícula. Esperem que gaudiu de les nostres propostes!

I la primera pel·lícula és: DOS DIES I UNA NIT.


Per si algú encara no ho sap, el director de cinema Ventura Pons, va decidir embarcar-se en un projecte per muntar una sala de cinema. Així que va decidir rescatar de l'oblit l'antic cinema Texas (que fou molt popular fa anys i a panys amb llargues sessions d'indis i vaquers) i reobrir-lo amb antics treballadors acomiadats dels cinemes Verdi. A preus populars (l'entrada val 3 € tots els dies i sessions) es projecten pel·lícules recentment estrenades en versió original subtitulada al català. I com no podia ser d'una altra manera, aquesta DOS DIES I UNA NIT, la tenen en cartellera.

I de què va aquesta pel·lícula? Doncs feu-vos la pregunta següent: si a la vostra feina un company demanés renunciar a una paga extra a tots els treballadors a canvi de no perdre el seu lloc de treball, què faríeu? Renunciar-hi o cobrar la paga?