21 de novembre de 2014

AQUESTA SETMANA HEM LLEGIT...

Herman i Rosie, de Gus Gordon i editat per Corimbó ens ha agradat molt, tan la història com el disseny (una bonica funda de vinil antic). Una història cospmopolita d'un parell de músics que es senten una miqueta sols enmig d'una gran ciutat. Per Cicle Mitjà de Primària.

D'una imaginació desbordant és la novel·la de Josep Lluís Badal: Jan Plata, la crida dels pirates. Mare sirena, pare pirata, fill pirata, germana sirena... què més estrany us podem presentar? Un humor que segur agradarà a Cicle Superior de Primària.

En Jan i en Pep fan un forat és una història delirant de buscar coses ESPECTACULARS!!!. Del mateix autor de On és el meu barret i Llana a dojo. Us quedareu amb la boca oberta. Qualitat assegurada per tots els cursos de Primària.

Us heu preguntat què deu pensar el vostre gos de vosaltres? Què li deu passar pel cap quan feu les coses que feu? Jo aquí només sóc el gos és una història d'un gos narrada en primera persona molt divertida, ja que els fets més quotidians per nosaltres, per un gos són la cosa més estranya. Per Cicle Mitjà.

El libro de la suerte ens ha sorprès positivament ja que és una molt bona reflexió sobre com moltes vegades, la nostra manera de prendre'ns la vida ens pot donar alegries o decepcions. Tot depèn de com ens mirem la vida. Segur que amb alumnes de més de 10 anys us en sortirà un bon debat.

Del mateix autor que El nen del pijama de ratlles, ens arriba aquest Quedeu-vos a la trinxera i després correu és una història sobre la guerra i les ferides familiars que en queden quan acaba. Un fill que busca el seu pare desaparegut. A partir de 2 d'ESO.