22 d’abril de 2014

SANT JORDI 2014

A falta d'unes poques hores perquè comenci la festa dels llibres i les roses, des del Grup d'Animació a la lectura us volem animar al passeig tranquil per carrers i places de tot Catalunya i respirar l'aroma d'aquesta festa tan especial per tots nosaltres.

Per si us perdeu entre tanta gent, llibres i roses, aprofitem per recordar-vos que teniu disponible en aquest mateix bloc la nostra llista de recomanats per aquest Sant Jordi per a totes les edats Llibres recomanats per Sant Jordi 2014 que us poden ajudar a l'hora de triar algun llibre per regalar.


I ja se sap que molta gent surt el dia de Sant Jordi a la cacera d'algun autor que li signi un llibre. És per això que us deixem uns enllaços on podreu consultar els autors que signen per Sant Jordi Índex d'autors que signen per Sant Jordi, i un altre amb els horaris de les diferents llibreries on aquests signaran Horaris escriptors a les llibreries.


I recordar-vos que des de l'Escola Pia duem a terme la campanya solidària de Recicla Cultura, on donar una nova oportunitat a un llibre ajuda a d'altres a aprendre a llegir. Si voleu més informació cliqueu al banner o mireu-vos el vídeo que us adjuntem a continuació. Busqueu el vostre punt de recicla cultura més proper i contribuiu a una bona causa.I finalment dir-vos que la nostra companya del grup, la Conxita Tarruell, presenta el seu nou llibre (el cinquè ja!) basat en les seves experiències del viatge a la Xina. Ha ampliat coneixements fent entrevistes, contactant amb persones que tenen relació amb aquest país: pel treball, adopcions, viatges o que hi viuen temporades llargues. Ha recopilat testimonis interessants i enriquidors. Ens diu: “Un dels  motius principals  d’escriure aquest llibre és perquè les nenes que han nascut a Xina i viuen a Catalunya, puguin descobrir part de les seves arrels. Més informació a: conxitat.wordpress.com

El dia de Sant Jordi trobareu el llibre del viatge a la Xina:
  • A la parada de l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès, a les Rambles.
  • A  la plaça del Mercat de Sabadell a les parades de les diverses llibreries. L’autora signarà llibres al migdia i a la tarda.

Feliç diada de Sant Jordi a tothom!