3 d’abril de 2014

2 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL

Ahir, dia 2 d'abril, vàrem celebrar el dia internacional del llibre infantil i juvenil. Aquesta festa, que porta organitzant-se periòdicament des de 1967, conmemora el naixement de Hans Christian Andersen, i pretén valorar, difondre i posar de rellevància els bons llibres infantils i juvenils. 

Sovint, la literatura infantil i juvenil és considerada una literatura menor, vinculada amb uns processos d'aprenentatge dins d'un context escolar, que no té la rellevància pública que caldria. Res més lluny de la realitat, ja que els que treballem en aquest àmbit sabem que un bon llibre per un nen, pot ser un molt bon llibre per un adult.

És per això que des del grup d'animació a la lectura creiem que aquesta és una tasca importantíssima, i és per això que la nostra raó de fer i el nostre objectiu fonamental es focalitza sobretot en això: DONAR A CONÈIXER BONS LLIBRES PER NENS I JOVES. 

Si voleu més informació podeu visitar la pàgina següent, on trobareu la carta oberta que l'escriptora Siobhán Parkinson ha escrit aquest any per conmemorar aquesta festa: www.oepli.org/pag/cas/dia.php