6 de març de 2014

AQUESTA SETMANA HEM LLEGIT

S'apropa Sant Jordi i les editorials van esperant a treure les seves millors obres. De moment, aquesta setmana carreguem amb, En Niko el Pirata de la Christine Nöstlinger, d'editorial McMillan, per nens i  nenes que els hi agradin les històries de pirates (grumets a partir de 7 anys).  
També estigueu atents a veure si trobeu aquesta edició de La telaraña de Carlota, a càrrec de l'editorial Noguer, una preciosa història d'un porquet i una aranya anomenada Carlota; llibre clàssic excel·lent, tendre fins i tot per als més reticents a les històries d'animals, ja que tracta tan bé l'amistat i la lleialtat que segur que us donarà per parlar-ne. 

I per a joves tenim un llibre boníssim, Noel et busca, un noi que té un accident i quan es desperta al llit de l'hospital es troba enredat en un assumpte fosc. A mesura que passa el llibre va recordant amb el lector què li ha passat; us enganxarà des de la primera pàgina amb un final sorprenent.
I tenim una joia per adults, imprescindible per a professors de literatura, Un son profund (dietari d'un curs de literatura universal), d'Enric Iborra, per editorial Viena. L'autor té un bloc ben actualitzat que segueix recollint les seves experiències com a professor: laserpblanca.blogspot.com.es/