16 de gener de 2014

AQUESTA SETMANA HEM LLEGIT...

La Rosi ens recomana el llibre L'edat del lloro, narració d'humor, per 5è o 6è de Primària; anteriorment ja l'havia llegit la Montserrat i coincideixen amdues que és un molt bon llibre, i que podria servir com a lectura comuna a classe. I per adults Carta a la Reina d'Anglaterra, un llibre que ha fet furor dins el grup d'animació a la lectura. Aquest més us en farem una ressenya més extensa al Papers 4.0 perquè us animeu a llegir-lo.
El Feliu ens recomana Zona Prohibida del David Cirici (Premi Ramon Muntaner 2013) una distopia d'aventures per nois i noies de 2n o 3r d'ESO. La seva pregunta és: hi haurà una segona i una tercera part? Potser seria un llibre excel·lent si no quedés tan clar que és un llibre enfocat a ser una trilogia. El Sadurní ha llegit La guerra dels mots, del Miquel Pujadó, i li ha semblat molt original, perquè n'hi ha pocs llibres com aquest. Seria un llibre per treballar a la classe de català per gaudir d'històries...També ha llegit uns quants llibres de l'editorial Castellnou, per nens i nenes de 6-7-8 anys; entre ells El meu supermilloramic (amb aquest títol no pot ser res més que un llibre sobre l'amistat, no creièu?), Com gat i gos, o Nyam-nyam.
La Conxita ha esta llegint llibres d'emocions, i properament obrirem una pestanyeta al bloc sobre aquest tipus de llibres. L'esquirol poruc fa un amic, Hola, gràcies, adéu! Ja anteriorment els havia llegit la Rosi, i durant aquest Nadal han tingut força tirada a les llibreries.