12 de desembre de 2013

AQUESTA SETMANA HEM LLEGIT...

Avui comencem amb una recomanació de la Montserrat, que ha llegit Mi amigo Luki-Live, li ha agradat molt perquè tracta moltes coses: l'amistat, la sinceritat, el fet de fer-se gran. Seria una bona lectura comuna a 1r d'ESO, i tractar el pas de la infància a l'adolescència. Es tracta d'una de les moltes reedicions del llibre de la Christine Nöstlinger, ja un clàssic.
El Feliu ha llegit l'Àvia Gàngster i li ha semblat molt bona lectura i sobretot la relació entre l'àvia i el net. És un llibre que està causant furor entre el grup, ja que tots els que l'han llegit li han posat un 10. També ha llegit Carta a la Reina d'Anglaterra,i coincideix amb el Sadurní que és un molt bon llibre.
També un altre llibre de 10 és les Llàgrimes de l'assassí, que aquest cop se l'ha llegit la Conxita i ha quedat entusiasmada, tan amb la lectura, el tractament dels sentiments, i tot.
Us imagineu com seria un conte sense que l'hagués acabat l'escriptor? Doncs si teniu curiositat si llegiu-vos el nou llibre d'Hervé Tulet Sense títol. És boníssim!!! No perdeu l'oportunitat de fer-vos amb ell; us fareu un fart de riure.
La Rosi vol recomanar-vos uns llibres de sentiments: Hola! Gràcies! Adéu!, de l'Elisenda Roca un llibre educatiu de Bambú per recordar allò bàsic de la convivència amb els altres i demanar siusplau i gràcies per les coses. I també L'Esquirol Poruc, de Mélanie Watt, i de com la por pot fer que no t'apropis a la gent i perdis una oportunitat de fer amics.
Guía del mal padre és un còmic divertit que reflecteix les preguntes i situacions que descoloquen els pares en la vida quotidiana. 
I sobretot penseu en la nostra llibre de llibres recomanats per Nadal per fer molts regals per aquestes festes. Que ens han agradat molt tot el què us recomanem!