17 d’octubre de 2013

AQUESTA SETMANA HEM LLEGIT...

La Rosi ha llegit l'Assassí de la corbata. Li ha posat un 10. Una novel·la negra de misteri i assassinats que van passar fa molt de temps i de com una foto penjada a Internet pot fer reviure interrogants del passat. L'ha trobat trepidant! A partir de 3r d'ESO. El Sadurní el va llegir fa temps i en guarda un bon record; també li posava molt bona nota.

El Feliu ens comenta: Com es pot passar de veure un terrible assassinat a dormir segur i confiat en braços del criminal?. L'aprenentatge sobre el món i els homes i dones vist des dels ulls d'un infant que viu a la fi del món. És un 10 perquè el llenguatge i la manera com està escrit és impecable. Sentiments, emocions... 
En Sadurní destaca un altre aspecte: com una persona salvatge descobreix la cultura en la il·lusió dels ulls d'un infant. Un 10 absolut, sense comes ni punts. A partir de 4 d'ESO

La Conxita ha llegit Serena. Una novel·la de la Barcelona del segle XV, al barri de la Ribera. Li ha agradat molt i li posa un excel·lent. La història l'ha transportat a aquella època de la mà de la protagonista, la Serena plena de coratge, que lluita contra les adversitats. El Jordi i el Sadurní, també se'l van llegir abans de l'estiu i estan plenament d'acord amb la Conxita, i el recomanen. Per a 1r d'ESO en endavant.

El Sadurní ha llegit l'últim llibre del David Walliams, La increíble història de  l'Àvia Gàngster. Ens mostra ple d'humor el què una àvia és capaç de fer per captar l'atenció del seu nét. L'acció té dos o tres girs sorprenents. Molt divertit per a 5è o 6è.

I hem trobat un àlbum pels més petits que ens ha fet riure molt. Es de la sèrie de les històries de l'Emilio que publica Edelvives. Emilio es invisible.

Aquesta setmana hem tingut molta fortuna perquè hem trobat llibres que ens han agradat molt. A veure si per les properes setmanes seguim tenint tanta sort! Fins la propera!